maanantai 25. tammikuuta 2016

Bistró Guggenheim Bilbao








Töitä tehdessä aika menee kuin siivillä. Ollaan aherrettu kaksi viikkoa töissä ja tuntuu kuin olisimme pidempäänkin olleet. 

Meidän tarjoilijoiden työvuorot painottuvat enemmän loppuviikkoon. Arkisin olemme töissä lounaalla ja loppuviikosta olemme lounaan lisäksi illallisen ajan töissä eli teemme kahta vuoroa päivässä. Alussa tämä työtahti tuntui todella uuvuttavalta ja vapaa-ajalla tahtoi vain levätä, mutta kaikkeen tottuu.

Salipuolen henkilökunta on aivan ihanaa porukkaa. Meidät otettiin tosi hyvin vastaan, meitä kohtaan ollaan oltu todella auttavaisia ja meitä pidetään jo kuin olisimme "osa perhettä". 

Ohessa linkki ravintolan kotisivuille



- Saara

1 kommentti:

  1. Hei, varmasti vieras kieli, vieras työkulttuuri ja ihan jo maailmankuulussa museossa toimiminen uuvuttavat, mutta tällaista kokemusta ei ole kaikille tarjolla. Teillä jakso alkaa olla puolessa... ja kohta kotimatka jo koittaa, ja nämä Suomen vaihtelevat talvikelit;) Iloja ja jaksuja loppuviikoille teille kaikille!

    VastaaPoista